Safak Vakti Bölüm 2 Bilgileri Fragman

TwilightSelam Twihardlar!

Los Angeles'tan, Şafak Vakti - Bölüm 2 çalışmalarından sevgiler. Vancouver'daki çekimlerin bitişinin üzerinden tam bir yıl geçtiğini görmek çok çılgınca. O zamandan beri montaj odasında hiç durmadan film üzerinde çalışıyoruz.

Filmler puzzlelara benzerler, her parça - her sahne, ne kadar önemli olup olmadığına bakılmaksızın - bir diğer parçayla tamamen bütünleşmelidir. Bölüm 2 puzzleımız da tamamlanmaya başladı ve birkaç hafta içinde bazı ek sahneler - birkaç eksik parça - için tekrar kuzeye yol alacağız. Herhangi bir yeni sahne veya diyalog çekmeyeceğiz, sadece oyuncu ekibimiz ve onların dublörleriyle birkaç teknik işimiz olacak.

Alacakaranlık serüvenim boyunca tanışıp dost olduğum arkadaşlarımla tekrar sete dönmek için sabırsızlanıyorum, özellikle de harika görüntü yönetmenimiz Guillermo Navarro ve ekibiyle birlikte. Ve evet, Rob ve Kristen da orada olacak, altın sarısı lenslerini takıp son bir kez daha arz-ı endam edecekler...

Ayrıca sizin için hazırladığımız yeni fragmanımızı da çok yakın bir zamanda izleyebileceğinizi haber vermekten heyecan duyuyorum. İlk afişlerimizi sabırsızlıkla bekleyin, daha önceki hiçbir "Alacakaranlık" afişlerine benzemiyorlar. Ve nihayetinde 16 Kasım geldiğinde final film sizinle birlikte olacak!

Tekrar görüşene kadar güzel ve mutlu bir bahar geçirmenizi diliyorum.

Sevgilerle,

Bill.

Bill Condon'ın yardımcısı Jack Morrissey'in (@TeamJack) konuyla ilgili açıklaması:


Yeniden çekilecek sahneler değil bunlar. Ana çekimler sırasında 2. ekibin çekmediği bazı ufak sahneleri çekecekler.

Çekim tarihine dair bir bilgi:
@BTwizzle1981: 30 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında Vancouver'da Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti - Bölüm 2'nin yeniden çekimleri yapılacak.

Tarihin doğru olup olmadığını bilmiyoruz, bu konuda henüz resmi bir bilgi yok. Her zamanki gibi bekleyip göreceğiz :)

Penulis : Ferit ACAR ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Safak Vakti Bölüm 2 Bilgileri Fragman ini dipublish oleh Ferit ACAR pada hari 1 Mayıs 2012 Salı. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1yorum: di postingan Safak Vakti Bölüm 2 Bilgileri Fragman
 

1 yorum:

  1. Paylaştığınız bilgiler ilginç ve faydalı bilgiler . Kurumsal web tasarım olarak bu güzel paylaşımlarınız için teşekkür eder ve paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sitenize Ekleyiniz

Aşağıdaki kodu sitenize ekleyiniz. Kristen Stewart Hayranlari Daha Çok Olsun :) :

http://kstewartr.blogspot.com/ Kristen Stewart Resimleri Kristen Stewart Son Filmi Kristen Stewart Videolari Kristen Stewart Bloglari Kristen Stewart Imza Ve Avatarlari