"Dünden Bugüne Kristen Stewart"

Dünden Bugüne Kristen Stewart
Alacakaranlık filmlerinde canlandırdığı Bella Swan karakteri ile tüm dünyada geniş bir üne kavuşan Kristen Stewart şu sıralar oldukça gündemde. Bir çoğumuz onu Alacakaranlık serisinden tanısakta aslında Stewart'ın yaşına rağmen uzun bir sinema kariyerine sahip diyebiliriz.
Stewart'ın oyunculuk kariyerine sekiz yaşının sonunda, bir ajansın onu ilk okulunun yılbaşı kutlamasındayken performasını gördükten sonra başlamış, Stewart da ilk rolünü Disney Kanalında The Thirteenth Year 'da almıştır. Sonrasında The Flintstones in Viva Rock Vegas ve The Safety of Objects de rol aldı. Fakat tanınmasına neden olan film Jodie Foster'la oynadığı Panik Odası' nda aldığı baş roldur; bu filmde aldığı tüm olumlu eleştirilerle Stewart artık Hollywood'da adını duyuran genç bir yıldız olmayı başardı ve bir çok filmde onu görmeye başladık.
Stewart'ı tüm dünyaya tanıtan ise 16 Kasım 2007'de Summit Entertainment Stephenie Meyer'ın en iyi satanlar vampir/insan romanından uyarlanan Alacakaranlık filminde Bella Swan'ı oynayacağını duyurması ile başladı. Bu film onu tüm dünyanın tanımasına neden olacaktı. Daha sonra Alacakaranlık filmlerinin yönetmeni Catherine'nin Stewart'ı görünce büyülenmesi ile Stewart, kendisinin vampir sevgilisini oynayan Robert Pattinson'ın yanında rol aldı. Film Şubat 2008'de üretime başladı ve Mayıs 2008'de çekimi bitti. Alacakaranlık tam olarak 21 Kasım 2008'de yayımlandı. Bu filmden sonra dünya çapında büyük bir üne kavuşan Stewart pek çok ödül kazandı.
Nisan 2009 da da bir diğer filmi olan Adventureland vizyona girdi. Stewart, Bella Swan olarak rolünü Kasım 2009 da yayınlanan Yeni Ay da tekrarladı. 2010 yılında Kristen, üç film ile karşımıza çıktı. Bunlar The Runaways, Welcome to the Rileys and Twilight serisinin üçüncü filmi,Tutulma. Kristen, Welcome to the Rileys'deki rolüyle Milan Uluslararası Film Festivali'nde de en iyi kadın oyuncu ödülüne de layık görüldü ve genç yıldız oyunculuk kariyerinde başarısını da kanıtlamış oldu.
Stewart'ın engelenemez yükselişi böyle başladı. Şimdilerde tüm dünyanda milyonlarca hayranı olan güzel oyuncunun dünden büğüne değişimi galerimizde sizlerle. (Galeri için tıklayınız)

Penulis : Ferit ACAR ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel "Dünden Bugüne Kristen Stewart" ini dipublish oleh Ferit ACAR pada hari 7 Mayıs 2012 Pazartesi. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan "Dünden Bugüne Kristen Stewart"
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sitenize Ekleyiniz

Aşağıdaki kodu sitenize ekleyiniz. Kristen Stewart Hayranlari Daha Çok Olsun :) :

http://kstewartr.blogspot.com/ Kristen Stewart Resimleri Kristen Stewart Son Filmi Kristen Stewart Videolari Kristen Stewart Bloglari Kristen Stewart Imza Ve Avatarlari