Kristen'ın Yeni Film Projesi: "Cali"

Kristen'ın Yeni Film Projesi: "Cali"

'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin yıldızı Kristen Stewart hikayesi Los Angeles'ta geçen aksiyon filmi 'Cali'de oynayacak. 

Filmin yapımcılığını Voltage Production ve New School Media üstleniyor.

Senaryosunu Michael Diliberti (30 Minutes or Less) yazdığı film, San Fernando vadisinde yaşayan ve kötü tercihlere eğilimi olan ve tehlikeli davranışlar sergileyen genç sevgililer Mya (Stewart) ve Chris'in hikayesini anlatıyor. Mya'nın önderliğinde satılan bir miktar sahte kokainden sonra gençler ellerinde bir tomar parayla gün batımına doğru yolculuğa çıkar. Yıllar sonra ölümden dönmüş bir şekilde gelip geride bıraktığı kız kardeşini korumak isteyen Mya ve sevgilisi eski iş ortakları, birilerini öldürmeye meyilli porno yıldızları, uzman uyuşturucu teknikerleri, kovboy şapkalı durdurulamaz bir ölüm makinasıyla ve kendi sarsıcı ilişkileriyle uğraşmak zorunda olacakları Cali'ye geri dönüyorlar.

Yapım ekibinde Voltage'den Craig J. Flores (300) ve Zev Foreman (Killer Joe), New School Media'dan ise Michael Diliberti ve onun menajeri Brian Levy yer alıyor. Ve ayrıca uygulayıcı yapımcı olarak Voltage'den Nicolas Chartier (The Hurt Locker) ve Kristen Stewart'ın adı geçiyıor. Böylece Kristen Stewart ilk defa bir filmde yapımcı olarak yer alacak.

Diliberti senaryoyu Voltage hikayeyi satın almadan önce yazmış. Yapımcılar şimdiden yönetmen arayışına çıktı ve çekimlerin yaz sonunda yapılması planlanıyor.

Yapımcı Craig J. Flores Kristen hakkında şunları söylüyor: "Kristen gişede başarı sağlayan, yetenekli ve dinamik bir oyuncu. 'Cali'deki karakteri farklı ve seksi olacak. Hiç şüphe yok ki Kristen bu projede kapsamlı yeteneğiyle kamuoyunun fikirlerini değiştirecek. Voltage şirketi onunla birlikte bu harika film üzerinde çalışacağı için çok heyecanlı."

Stewart için 'Cali' eski bağımsız filmlerine bir geri dönüş yolu olacak gibi.

çeviri: elwiens
Variety

Penulis : Ferit ACAR ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Kristen'ın Yeni Film Projesi: "Cali" ini dipublish oleh Ferit ACAR pada hari 7 Mayıs 2012 Pazartesi. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Kristen'ın Yeni Film Projesi: "Cali"
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sitenize Ekleyiniz

Aşağıdaki kodu sitenize ekleyiniz. Kristen Stewart Hayranlari Daha Çok Olsun :) :

http://kstewartr.blogspot.com/ Kristen Stewart Resimleri Kristen Stewart Son Filmi Kristen Stewart Videolari Kristen Stewart Bloglari Kristen Stewart Imza Ve Avatarlari